Talkoolaiseksi

Talkoolaiseksi Villasukkajuoksun SM -kilpailuihin?

Villasukkajuoksun SM-kilpailuissa pyritään korostamaan paikallista toimijuutta ja kohottamaan me -henkeä tekemällä tapahtuma mahdollisimman pitkälle paikallisten kanssa. Siksi olemme avanneet tulevan Villasukkajuoksun talkooilmoittautumisen!

Talkoolaisia tarvitaan koko tapahtumaviikolla eli viikolla 11, jolloin tehdään kisakassit valmiiksi. Suurin tarve on kuitenkin perjantaina 13.3.2020 sekä lauantaina tapahtumapäivänä.

Talkoolainen voi olla kuka vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Talkoolaiset saavat ruokalipukkeen, jolla saavat lämpimän ruoan tapahtuma-alueella. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua myös yhdistys. Yhdistyksille korvaus talkootyöstä on 10 € / henkilö.

Ilmoittautuminen talkootehtäviin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit myös valita varmuuden vuoksi kaksi kiinnostavaa tehtävää, jos toinen onkin jo täytetty.

Ilmoittautuminen tehtävään tapahtuu Villasukkajuoksun verkkokaupan kautta

Talkootehtävään ilmoittaudutaan ”Lisäkysymykset tilauksen yhteyteen” -kohdan kautta. Luethan kysymykset tarkasti ja valitset haluamasi tehtävät! Vastaa ”kyllä” vain siihen tehtävään, johon haluat osallistua sekä pakollisiin kysymyksiin.

Talkoolaisia tarvitaan seuraavissa tehtävissä:

Perjantai 13.3.2020

  • Kisakassien pakkaus: Kisakassit valmistellaan aikaisemmin viikolla 4. Pussit täytetään sponsorien tuotteilla.
  • Rakennus: Tapahtuma-alueen telttojen pystytys, lukion luokkatilojen muokkaus sekä opastekylttien kiinnitys. Arvio työn aloituksesta on noin klo 16, mutta voi muuttua tilanteen mukaan. Tarvetta 8 henkilölle.

Lauantai 14.3.2020

  • Rakennus + aluesiivous ja purkuapu: Työpäivä alkaa noin klo 8:00 (voi muuttua vielä) ja kestää tapahtuman päättymiseen asti. Sisältää viimeistelyapua reitillä ja tapahtuma-alueella sekä alueen siistinäpitoa ja purkuapua tapahtuman päätyttyä. Työvuoro voi olla klo 8:00 – 17:00 tai klo 8:00 – 12:00 tai klo 12:00 – 17:00. Tarvetta yhtäaikaisesti 4 henkilölle, mutta jos puolikkaita päiviä, useammalle.
  • Ilmoittautuminen: lukion tiloissa ilmoittautumismahdollisuus. Tehtävänä on ottaa paikanpäällä ilmoittautuneiden tiedot ja maksut vastaan. Tarvetta 4 henkilölle.
  • Sisäinfo: lukion tiloissa infopisteen pito. Kisainfot aikataulusta, alueesta, paikallistiedosta yms. Tarvetta 2 henkilölle.
  • Sukkakontrolli: Lähtöteltalla sukkien kiinnityksen ja sääntöjenmukaisuuden tarkistaminen. Tarvetta 2 henkilölle.
  • Mehun keittäminen ja jakaminen kilpailijoille: Kuuman mehun keittäminen ja jakaminen kilpailijoille maalialueella. Tarvetta 4 henkilölle.